Comed Noise Stop uitvoeringen

Optimale protectie tegen gehoorbeschadiging


De Comed-Noise-Stop SF is leverbaar in 3 uitvoeringen die ieder zijn afgestemd op het omgevingslawaai van de gebruiker. De uitvoeringen zijn INDUSTRY, MUSIC & EVENTS en MOTOR. Er is dus altijd een universele gehoorbeschermer die past bij de omgeving van de gebruiker. De Comed-Noise-Stop SF gehoorbeschermers garanderen optimale gehoorbescherming en zijn getest door PZT Wilhelmshaven, Duitsland en voorzien van het CE-kenmerk, certificaatnummer: 831102.

Geen verzendkosten.

Comed-Noise-Stop MUSIC & EVENTS
Comed-Noise-Stop
MUSIC & EVENTS

Duurzame universele gehoorbeschermers met akoestisch filter voor Muziekconcerten en Events met lawaai. Zit door het korte model onopvallend en comfortabel in het oor.

Meer informatie

Comed-Noise-Stop INDUSTRY
Comed-Noise-Stop
INDUSTRY

Duurzame universele gehoorbescherming met akoestisch filter voor industriƫle werkzaamheden. Door het lange model bijzonder prettig in- en uit het oor te nemen tijdens werkzaamheden. Het meegeleverde draagkoord voorkomt verlies van de gehoorbeschermers.

Meer informatie

Comed-Noise-Stop MOTOR
Comed-Noise-Stop
MOTOR

Duurzame universele gehoorbeschermer met akoestisch filter om windruis op motor te reduceren. Past door het korte model goed onder de helm en zit comfortabel.

Meer informatie

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld